Northgate Warszawa Polska _ Warsaw Poland
  • Klient_Client : Deka Immobilien

Biurowiec Northgate w Warszawie, po piętnastu latach otrzymuje lifting przesztrzeń publicznych – Artchitecture wykonał twórczy projekt adapcyjny wszystkich pomieszczeń ogólnodostępnych – Recepcje, hole, hole windowe, windy, restauracje i stworzył nowy klub najemców – prawdziwy “chill-zone” z swoją miejską dżunglą, i nowy parking rowerowy wraz z szatnią i natryskami.

The Northgate office building in Warsaw, receives a facelift and regeneration of all it’s public areas after fifteen years  – Artchitecture has developed a creative adaptive redesign of all the public and shared tenant areas – Reception, office lobbies, lift lobbies, elevators, restaurant and created a new tenant’s amenity club – a real “chill-zone” with it’s own urban jungle, together with a new bicycle park with cloakroom and shower facilities.

© artchitecture 2019
Back to top